دوربین مداربسته حافظه دار برخلاف دوربین‌های مداربسته دیگر، بدون نیاز به دستگاه DVR و NVR فیلم و اطلاعات دوربین را ضبط می‌کند. به دوربین مداربسته حافظه دار، دوربین رم خور و دوربین SD CART نیز گفته می‌شود. در این مقاله قصد داریم تا شما را با ویژگی‌ها و کاربردهای این دوربین بیشتر آشنا کنیم.

در این مقاله می خوانید:

دوربین مداربسته حافظه دار برخلاف دوربین‌های مداربسته دیگر، بدون نیاز به دستگاه DVR و NVR فیلم دوربین را ضبط می‌کند. به دوربین مداربسته حافظه دار، دوربین رم خور و دوربین SD CART نیز گفته می‌شود. در این مقاله قصد داریم تا شما را با این دوربین بیشتر آشنا کنیم.

در این مقاله می خوانید:

دوربین مدار بسته حافظه دار

دوربین مداربسته حافظه دار یکی از انواع دوربین‌های تحت شبکه است. این دوربین‌ها دارای حافظه‌ی داخلی هستند. دوربین‌های مداربسته حافظه دار یا رم خور قابلیت نصب کارت حافظه SD CART در داخل خود را دارند. در کاتالوگ این دوربین‌ها عبارت SD Cart Slot یا Micro SD Cart ذکر شده است. به طور کلی دوربین مداربسته حافظه دار در دو نوع بی سیم و سیمی تولید می‌شود. دوربین مدار بسته بیسیم حافظه دار بدون نیاز به سیم کشی نصب می‌شود. ظرفیت حافظه قابل پشتیبانی در این دوربین‌ها متفاوت است.

دوربین مدار بسته حافظه دار

دوربین مداربسته حافظه دار یکی از انواع دوربین‌های تحت شبکه است. این دوربین‌ها دارای حافظه‌ی داخلی هستند. دوربین‌های مداربسته حافظه دار یا رم خور قابلیت نصب کارت حافظه SD CART در داخل خود را دارند. در کاتالوگ این دوربین‌ها عبارت SD Cart Slot یا Micro SD Cart ذکر شده است. به طور کلی دوربین مداربسته حافظه دار در دو نوع بی سیم و سیمی تولید می‌شود. دوربین مدار بسته بیسیم حافظه دار بدون نیاز به سیم کشی نصب می‌شود. ظرفیت حافظه قابل پشتیبانی در این دوربین‌ها متفاوت است.

کاربرد دوربین مداربسته مموری خور بدون نیاز به dvr

دوربین مداربسته مموری خور بدون نیاز به DVR امکان ذخیره اطلاعات را برای کاربر فراهم می‌کند. این دوربین‌ها را با نام دوربین با حافظه داخلی و یا دوربین مداربسته بدون DVR و NVR نیز می شناسند. ظرفیت حافظه SD CART در این دوربین‌ها محدود است و معمولا قادر به نگهداری اطلاعات دوربین مداربسته به مدت محدودی هستند. در نتیجه بیشترین کاربرد دوربین مداربسته رم خور در پروژه‌های کوچک است.

برخی از کاربران تمایل دارند تا عملیات ذخیره سازی توسط خود دوربین بدون نیاز به دستگاه ضبط انجام شود. در این پروژه‌ها می‌توان از دوربین مداربسته رم خور استفاده کرد. البته باید توجه داشته باشید که به دلیل محدودیت فضای ذخیره سازی، استفاده از این دوربین‌ها در پروژه‌های حساس و بزرگ توصیه نمی‌شود. همچنین برخی از کاربران خواستار ذخیره اطلاعات دوربین مداربسته در محلی علاوه بر هارد دستگاه ضبط دوربین مداربسته هستند. این کاربران می‌توانند از دوربین مداربسته حافظه دار استفاده کنند. در این صورت علاوه بر ذخیره اطلاعات بر روی هارد دستگاه ضبط، اطلاعات بر روی حافظه داخلی دوربین مداربسته نیز ذخیره می‌شود. در صورت استفاده از دوربین مداربسته SD CART در پروژه‌های بزرگ توصیه می‌کنیم حتما از دستگاه ضبط نیز برای ذخیره اطلاعات استفاده کنید.

مزایای استفاده از دوربین مداربسته حافظه دار

  • یکی از مزایای اصلی و مهم در این دوربین‌ها مستقل و بدون نیاز به دستگاه ضبط بودن آن‌ها است. دوربین مداربسته رم خور می‌تواند به صورت یکپارچه و مستقل، بدون نیاز به دستگاه‌های ضبط و هارد، تصاویر را ثبت و ذخیره کند.
  •  با استفاده از دوربین‌های حافظه دار، هنگام قطع شدن شبکه، دوربین همچنان به ضبط و ذخیره تصاویر ادامه می‌دهد. معمولا در کاربری‌های با حساسیت بالا علاوه بر ذخیره اطلاعات در دستگاه‌های ذخیره ساز، اطلاعات بر روی کارت حافظه دوربین مداربسته حافظه دار نیز ذخیره می‌شود.

معایب استفاده از دوربین مداربسته حافظه دار

  • یکی از اصلی‌ترین معایب دوربین مداربسته رم خور این است که در صورت به سرقت رفتن دوربین مداربسته، تمام اطلاعات و تصاویر ذخیره شده در رم دوربین نیز از بین می‌رود. همچنین در صورت آسیب دیدن دوربین، ممکن است SD CART نیز آسیب دیده و اطلاعات آن از بین برود.
  • همانطور که در قسمت‌های قبلی نیز اشاره کردیم، رم این دوربین‌ها از فضای ذخیره سازی کمی برخوردار هستند. به صورتی که اطلاعات در SD CART ها تنها برای چند روز قابلیت نگهداری دارند. این نکته باعث جلوگیری از نصب دوربین مدار بسته حافظه دار بدون دستگاه ضبط در پروژه‌های بزرگ و حساس می‌شود.

رم دوربین مدار بسته کجاست؟

دوربین مداربسته حافظه دار

محل قرارگیری رم در هر دوربین مداربسته متفاوت است. در برخی از دوربین‌ها برای قرار دادن رم باید کیس دوربین به طور کامل باز شود. در برخی دیگر نیازی به باز کردن کیس نیست بلکه یک درپوش مخصوص بر روی بدنه قرار دارد که با باز کردن آن می‌توان رم را داخل دوربین نصب کرد. به طور کلی نصب رم در داخل دوربین حافظه دار کار راحتی است. فقط باید توجه داشته باشید رم را در جهت تعیین شده و صحیح نصب کنید.

خرید بهترین دوربین مداربسته رم خور

اگر به دنبال بهترین دوربین مداربسته رم خور هستید، ابتدا باید به انتظارات خود از دوربین توجه کنید. دوربین مداربسته حافظه دار باید بر اساس عوامل مختلفی از جمله نوع کاربری و نیاز کاربر انتخاب شود. یکی از نکات مهم هنگام خرید دوربین مداربسته دارای SD CART توجه به برند دوربین است. هنگام خرید دوربین رم خور با برندهای مختلفی روبرو می‌شوید.

تیاندی یکی از برندهای معتبری است که دارای دوربین با کارت حافظه در بین محصولات خود است. این برند در دسته پرفروش‌ترین و معتبرترین برندها قرار دارد. با انتخاب دوربین مدار بسته رم خور داهوا می‌توانید از خدمات پس از فروش و گارانتی دوربین نیز استفاده کنید. همچنین این دوربین‌ها دارای قابلیت فشرده سازی به منظور کاهش حجم تصاویر نیز هستند. فشرده سازی تصاویر بدون تغییر در کیفیت تصاویر باعث کاهش حجم آن‌ها می‌شود. در این صورت تصاویر دوربین مداربسته برای مدت زمان طولانی‌تری ذخیره می‌شود.

دوربین رم خور تیاندی

دوربین مداربسته حافظه دار

دوربین مداربسته TC-C32XN تیاندی 

  • ظرفیت حافظه: تا 512 گیگ
  • کیفیت تصویر: 2 مگاپیکسل
  • نوع دوربین: دام
  • برد دید در شب: 30 متر IR
  • قابلیت ضد نور: DWDR
دوربین مداربسته رم خور

دوربین مداربسته TC-C32GS تیاندی 

  • ظرفیت حافظه: تا 512 گیگ
  • کیفیت تصویر: 2 مگاپیکسل
  • نوع دوربین: بولت
  • برد دید در شب: 50 متر IR
  • قابلیت ضد نور: WDR

قیمت دوربین مداربسته رم خور

برای مشاهده لیست قیمت دوربین مداربسته رم خور تیاندی می توانید وارد لینک زیر شوید. پس از ورود به لینک زیر با مشاهده قسمت SD Card Support در مشخصات دوربین می‌توانید از وجود کارت حافظه و ظرفیت آن در دوربین مطلع شوید.

دوربین مخفی دارای کارت حافظه

دوربین مخفی دارای کارت حافظه، از کوچکترین دوربین‌های مداربسته است. این دوربین به دلیل ابعادکوچک خود، امکان نصب در مکان‌های مختلف را دارد. دوربین مدار بسته بیسیم حافظه دار مخفی را می‌توان در گوشه‌ای از خانه، اداره، پشت گلدان، تابلو و…. نصب کرد. این دوربین‌ها مانند سایر دوربین‌های رم خور دارای قسمتی برای نصب کارت حافظه هستند. تصاویر دوربین مخفی دارای کارت حافظه را می‌توانید در تلفن همراه و یا سایر دستگاه‌ها مشاهده کنید. این دوربین‌ها قابلیت ضبط در حالت تشخیص حرکت را نیز دارند.

تفاوت دوربین مداربسته معمولی و دوربین مداربسته حافظه دار

همه‌ی دوربین‌های مداربسته با هدف نظارت و امنیت بیشتر بر محیط مورد استفاده قرار می‌گیرند. دوربین مداربسته حافظه دار و معمولی تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. در ادامه به بررسی تفاوت این دوربین‌ها می‌پردازیم.

  • ذخیره سازی: اولین و مهم‌ترن تفاوت این دوربین‌ها در ذخیره‌سازی تصاویر است. دوربین‌های معمولی برای ذخیره تصاویر باید از هارد و دستگاه ذخیره استفاده کنند. در صورتی که دوربین مداربسته با کارت حافظه بدون نیاز به هارد و دستگاه ضبط می‌تواند تصاویر را ذخیره کند.
  • نصب: دوربین مداربسته رم خور دارای نصب ساده‌تر و آسان‌تری است.
  • کاربرد دوربین‌ها: همانطور که در قسمت‌های قبل نیز اشاره کردیم، استفاده از دوربین مداربسته حافظه دار بدون دستگاه ضبط، فقط در کاربری‌های کوچک توصیه می‌شود. در برخی از پروژه‌ها کارایی دوربین معمولی بیشتر از دوربین رم خور است و در برخی دیگر استفاده از دوربین با کارت حافظه به جای دوربین معمولی توصیه می‌شود.
4.8/5 - (9 امتیاز)