انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت به معنی ارسال و دریافت تصاویر دوربین مداربسته بدون اینترنت است. در صورتی که قصد داشته باشید تصاویر دوربین مداربسته یک واحد اداری را در اتاق مدیریت از طریق مانیتور تماشا کنید نیازی به اینترنت نخواهید داشت اما اگر بخواهید تصاویر دوربین مداربسته بر روی آی پد، تلفن همراه و لب تاپتان نمایش داده شود به اینترنت نیاز خواهید داشت. برای انتقال تصویر دوربین مداربسته به صورت افلاین در ادامه چند روش را ذکر خواهیم کرد؛ اگر با هیچ یک از این روش ها موفق به انتقال تصاویر به صورت افلاین نشدید با مشاوران متخصص ما تماس بگیرید.

در ادامه می خوانید:

  1. انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت در مسافت کوتاه
  2. روش های انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت
  3. انتقال تصویر دوربین مداربسته روی کامپیوتر
  4. دوربین مداربسته بدون اینترنت کار می کند؟

1.انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت در مسافت کوتاه

برای دسترسی به تصاویر دوربین مداربسته در مسافت کوتاه می توانید با استفاده از پورت HDMI,VGA,LAN و شبکه داخلی تصاویر را بر روی مانیتور نمایش بدهید. به عنوان مثال در یک واحد اداری قصد دارید چند دوربین را بر روی مانیتور اتاق سرایداری نمایش بدهید. می توانید با استفاده از کابل HDMI,VGA دستگاه را به پورت VGA,HDMI مانیتور و یا تلویزیون متصل کنید. یک پورت LAN بر روی دستگاه تعبیه شده است که می توانید با استفاده از آن دستگاه را به کامپیوتر و یا شبکه داخلی وصل کنید.

2.روش های انتقال تصویر دوربین مداربسته بدون اینترنت

برای توضیح این موضوع بهتر تصور کنید قصد داریم تصاویر دوربین مداربسته را در چند کیلومتر دورتر بر روی مانیتور و یا کامپیوتر تماشا کنیم و دسترسی به اینترنت هم نداریم. در چنین شرایطی تنها دو راهکار وجود دارد 1. با سیم 2. بی سیم که در ادامه هر دو را توضیح خواهیم داد.

انتقال تصاویر دوربین مداربسته با استفاده از سیم

در این روش باید از مبدا تا مقصد کابل کشی انجام دهید که بسیار پر هزینه خواهد بود. این روش چندان روش معمولی نیست و کمتر کسی از آن استفاده می کند. انتقال تصاویر دوربین مداربسته با استفاده از سیم عموما برای محدوده های نزدیک مورد استفاده قرار می گیرد.

انتقال تصاویر دوربین مداربسته بدون استفاده از سیم

برای انتقال تصاویر دوربین مداربسته بدون استفاده از سیم می توانید از بلوتوث، WIFI و آنتن های رادیویی استفاده کنید. توجه داشته باشید که بلوتوث و وای فای برد چندان طولانی را نمی توانند ساپورت کنند. به عنوان مثال اگر انبار شما انتهای یک کوچه باشد و دفتر مدیریت ابتدای کوچه می توانید از این روش استفاده کنید که البته بازم دست خوش خطاهایی خواهد بود. اما آنتن های رادیویی را می توانید برای مسافت های چند کیلومتری استفاده کنید.

3.انتقال تصویر دوربین مداربسته روی کامپیوتر

بعضا افراد بر این باورند که نمی توان دوربین مداربسته را بدون اینترنت به کامپیوتر متصل کرد. این دیدگاه کاملا اشتباه است. برای انتقال تصویر دوربین مداربسته روی کامپیوتر باید ابتدا دوربین را مستقیما به کامپیوتر متصل کنید. یک طرف کابل شبکه را به دوربین و طرف دیگر را به کامپیوتر متصل کنید. آدرس IP دوربین را روی کامپیوتر اسکن کنید و بعد آن را به network prefix دوربین IP تغییر دهید. در این حالت دوربین به کامپیوتر متصل شده است.

انتقال تصویر بصورت وایرلس بدون اینترنت

استفاده از دوربین های وایرلس چندان امن نیست و اطلاعات شما هر لحظه ممکن است هک شود بهتر است از این روش استفاده نکنید. یکی دیگر از معایب این روش این است که اگر مانعی بر سر راه دوربین و نقطه دریافت وجود داشته باشد انتقال تصاویر دوربین مداربسته به درستی انجام نمی شود. حداکثر برد این دوربین ها شعاع 100 متری است.

4.دوربین مداربسته بدون اینترنت کار می کند؟

پاسخ این سوال مثبت است. با قطع اینترنت همچنان دوربین های مداربسته کار می کنند و تصاویر را بر روی حافظه دستگاه DVR,NVR ذخیره می کنند. برای مشاهده تصاویر دوربین مداربسته بدون اینترنت تنها کافی است نمایشگر را به سیستم مداربسته وصل کنید. وجود اینترنت موجب می شود که یک سری دسترسی های خاص برای استفاده از دوربین برای شما در دسترس قرار بگیرد و مزایای زیادی دارد. ذخیره تصاویر دوربین مداربسته نیازی به اینترنت ندارد و می توانید به سادگی و بدون اینترنت تصاویر از پیش ثبت شده را مشاهده کنید.در ادامه برخی از مواردی که در صورت قطع اینترنت دسترسی به آن ها ممکن نیست را بررسی خواهیم کرد.

عملکردهای غیرقابل دسترسی بدون اینترنت

  • دسترسی و نظارت از راه دور:

در صورتی که سیستم مداربسته شما به اینترنت متصل نباشد نمی توانید از راه دور به واسطه تلفن همراه، لب تاپ و آی پد تصاویر دوربین مداربسته را مشاهده کنید.

  • اعلان های Push Notification از سیستم:

دوربین تیاندی سنسورهایی دارد که می تواند حرکات را در محدوده دیدش تشخیص بدهد و آلارمی را برای کاربر یا اپراتور ارسال کند. عملکرد Push Notification به اینترنت نیاز دارد و در صورتی که دوربین مداربسته و دستگاه ضبط کننده تصاویر به اینترنت متصل نباشند استفاده از این قابلیت دوربین مداربسته عملا غیر ممکن خواهد بود. استفاده از پارامتر Push Notification کمک می کند که هیچ یک از حرکات از دید اپراتور مخفی نماند.

  • پشتیبان گیری از تصاویر دوربین مداربسته در ابر یا  FTP

با استفاده از اینترنت می توانید در کمتر از چند دقیقه از تصاویر ثبت شده دوربین مداربسته پشتیبانی بگیرید. تنها کاری که لازم است انجام بدهید این است که سیستم مداربسته را به اینترنت مجهز کنید تا تنها با چند کلیک تمام داده های شما بلافاصله در ابر (Cloud) پشتیبان گیری شود. بدون اینترنت نمی توانید بر روی Push Notification بک آپ بگیرید و باید از روش های معمول استفاده کنید.

4.7/5 - (3 امتیاز)