نصب دوربین مداربسته در منزل باعث افزایش امنیت هنگام سفر و یا عدم حضور فرد در منزل می‌شود. هنگام خرید دوربین مدار بسته خانگی با چالش‌هایی مانند انتخاب بهترین دوربین مداربسته برای منزل، قیمت دوربین مداربسته برای منزل و… مواجه شوید. در ادامه به انواع دوربین مدار بسته خانگی و قیمت آن‌ها می‌پردازیم.

در این مقاله می‌خوانید:

انواع دوربین مدار بسته خانگی

برای انتخاب بهترین دوربین مداربسته برای منزل، باید انواع دوربین مدار بسته خانگی را بشناسید. دوربین‌های مداربسته خانگی بر اساس نوع تکنولوژی، کیفیت تصویر، شکل ظاهری و… دارای انواع مختلفی هستند. در ادامه انواع دوربین مداربسته برای پروژه‌های مسکونی را بررسی می‌کنیم.

دوربین مداربسته آنالوگ

دوربین‌های مداربسته آنالوگ در بستر کابل کواکسیال تصاویر را به دستگاه ضبط DVR ارسال می‌کنند. دوربین‌های آنالوگ از کیفیت تصویر و قیمت مناسبی برخوردار هستند. اغلب هدف از نصب دوربین در منزل شخصی، افزایش امنیت و کنترل رفت و آمد افراد ناشناس به ساختمان است. بنابراین دوربین‌های مداربسته آنالوگ با توجه به قیمت و کارایی، می‌توانند بهترین دوربین مداربسته برای منزل باشند.

دوربین مداربسته تحت شبکه

تصاویر در دوربین‌های تحت شبکه به وسیله کابل شبکه به دستگاه NVR ارسال می‌شوند. این دوربین‌ها در مقایسه با دوربین‌های آنالوگ از قیمت بالاتری برخوردار هستند. اغلب از دوربین‌های IP یا تحت شبکه در کاربری‌های بزرگ‌تر استفاده می‌شود. در نتیجه استفاده از دوربین‌های تحت شبکه هوشمند و حرفه‌ای در منازل کارایی چندانی ندارند. همچنین نصب این دوربین‌ها در منزل باعث افزایش هزینه‌ها می‌شود.

دوربین دام

دوربین‌های دام به دلیل شکل کروی اغلب بر روی سقف نصب می‌شوند. این دوربین‌ها را می‌توان در محیط داخلی و بیرونی نصب کرد. توصیه می‌کنیم برای محیط‌های بیرونی از دوربین‌های دیگر با مقاومت بالاتر استفاده کنید. در محیط‌های داخلی منزل مانند اتاق‌ها، سالن، راهرو و راه پله می‌توانید از دوربین‌های دام استفاده کنید.

دوربین بولت

دوربین بولت به شکل استوانه‌ای است. این دوربین‌ها به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت، گرد و غبار و شرایط جوی نامساعد، بیشترین کاربرد در فضای باز را دارند. از دوربین بولت می‌توانید در پارکینگ‌های روباز، حیاط و دیگر قسمت‌های بیرونی ساختمان استفاده کنید. اغلب دوربین‌های بولت دارای IP67 و IP68 هستند.

دوربین PTZ

دوربین‌های PTZ دارای قابلیت چرخش به جهات مختلف هستند. این دوربین‌ها به صورت افقی و عمودی قابل چرخش هستند. دوربین‌های گردان قادر پوشش مناطق گسترده هستند. استفاده از دوربین PTZ فقط در منازل مسکونی بزرگ و وسیع پیشنهاد می‌شود. این دوربین‌ها در منازل مسکونی با وسعت کوچک یا معمولی کارایی ندارند.

دوربین مداربسته بی‌سیم برای منزل

دوربین‌های مداربسته بی سیم بدون نیاز به کابل‌کشی نصب می‌شوند. نصب این دوربین‌ها به دلیل عدم استفاده از کابل و سیم نسبت به سایر دوربین‌ها ساده‌تر است. این دوربین‌ها با استفاده از وای فای و اینترنت کار می‌کنند. از دوربین بی‌سیم نیز می‌توانید به عنوان دوربین مداربسته برای منزل استفاده کنید. دوربین بی بی کم یکی از دوربین‌های بی سیم و رم خور است. Baby cam به معنای دوربین کودک است. این دوربین‌ها معمولا برای نظارت بر حال کودک و یا سالمندی که در خانه نگهداری می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرند.  اغلب این دوربین‌ها علاوه بر ضبط تصاویر دارای قابلیت ضبط صدا نیز هستند.

دوربین مداربسته کوچک

برای خانه و منزل خود می‌توانید از دوربین‌های مداربسته کوچک نیز استفاده کنید. یکی از دوربین‌های کوچک برای منزل، دوربین مداربسته مخفی است. البته توجه داشته باشید به طور کلی کارگذاشتن دوربین مخفی در منزل نیاز به مجوز کتبی از مراجع قانونی دارد. در غیر اینصورت نصب این دوربین‌ها جرم بوده و فرد به عنوان مجرم شناخته می‌شود.

بهترین دوربین مدار بسته خانگی

برای انتخاب بهترین دوربین مداربسته برای منزل باید به برخی نکات توجه کنید. ابتدا باید هدف و انتظارات خود از نصب دوربین مداربسته را بررسی کنید. قصد نصب دوربین در محیط داخلی منزل را دارید یا محیط خارجی؟ به چند دوربین مداربسته برای منزل نیاز دارید؟ مهم‌ترین نکات برای خرید بهترین دوربین منزل عبارتند از:

برند دوربین: اولین نکته در خرید بهترین دوربین مدار بسته خانگی، انتخاب دوربین از بین برندهای معتبر و با کیفیت است. برندهای تیاندی، داهوا و هایک ویژن از برندهای معتبر و با کیفیت در ایران هستند. این برندها دارای دوربین‌های مداربسته با قیمت مناسب برای منزل هستند.

محل نصب دوربین: محل نصب دوربین در انتخاب دوربین مداربسته مناسب منزل تاثیرگذار است. همانطور که گفته شد دوربین‌های بولت دارای مقاومت بیشتری در برابر عوامل خارجی هستند. برای نصب دوربین در محیط بیرونی از دوربین بولت و محیط داخلی از دوربین دام استفاده کنید.

کیفیت تصاویر دوربین: تصاویر دوربین مداربسته باید از کیفیت و وضوح خوبی برخوردار باشند. اگر هدف شما از جاسازی دوربین در منزل، نظارت بر وقایع و ایجاد امنیت است، می‌توانید از دوربین‌های مداربسته 2 یا 4 مگاپیکسلی استفاده کنید. معمولا از دوربین با کیفیت تصاویر بالا در پروژه‌های حساس که نیاز به جزئیات بیشتری دارند، استفاده می‌شود.

قیمت دوربین مداربسته برای منزل

قیمت دوربین مداربسته برای منزل با توجه به نوع، مدل و قابلیت‌های دوربین متغیر است. معمولا برای کاربری‌هایی مانند منازل از دوربین‌هایی با قیمت اقتصادی استفاده می‌کنند. زیرا دوربین‌های گران قیمت در آپارتمان‌ها و پروژه‌های مسکونی کارایی ندارند. همانطور که گفتیم یکی از نکات مهم برای انتخاب بهترین دوربین مداربسته برای منزل، توجه به برند دوربین است. شرکت تیاندی یکی از تولید کنندگان سیستم‌های مداربسته تحت شبکه است. این شرکت دارای انواع دوربین و دستگاه‌های ضبط با قیمت‌های اقتصادی و مناسب است. با کلیک بر روی لینک زیر می‌توانید لیست قیمت انواع دوربین تیاندی با قیمت‌های مختلف را مشاهده کنید.

نصب دوربین در منزل شخصی

برای نصب دوربین در منزل شخصی باید نقاط حساس و تعداد دوربین مدار بسته مورد نیاز را بررسی کنید. تعداد دوربین‌ها بر اساس مساحت و نقاط پر اهمیت ساختمان تعیین می‌شوند. برخی از نقاط حساس در اغلب ساختمان‌ها مشترک هستند. از جمله نقاط حساس ساختمان‌ها عبارتند از:

  • درب‌های ساختمان: درب‌های ساختمان به دلیل تردد افراد جزو نقاط حساس و مهم هستند. برای کنترل ورود و خروج افراد ناشناس به ساختمان می‌توانید بهترین دوربین مداربسته برای منزل را در مقابل درب‌های ساختمان نصب کنید.
  • پارکینگ: پارکینگ‌ها محل نگهداری خودرو و وسایل نقلیه ساکنین است. با نصب دوربین مدار بسته در پارکینگ‌ها می‌توانید از سرقت وسایل نقلیه جلوگیری کنید.
  • نصب دوربین مداربسته در حیاط: اگر ساختمان مسکونی شما دارای حیاط است، می‌توانید برای نظارت بیشتر حیاط را نیز به دوربین مداربسته مجهز کنید. همچنین در برخی از ساختمان‌ها ممکن است انباری داخل حیاط قرار گرفته باشد. نصب دوربین مداربسته برای حیاط می‌تواند به محافظت از وسایل انبار نیز کمک کند.
  • داخل منزل: برخی از افراد قصد نصب دوربین مداربسته داخل منزل را دارند. دوربین مداربسته را می‌توانید داخل اتاق‌ها، درب ورودی منزل و… استفاده کنید. معمولا نصب دوربین مداربسته داخل منزل برای کنترل وقایع منزل و یا کنترل رفتار پرستار کودک یا سالمند انجام می‌شود.
  • بیرون ساختمان: برخی از ساکنین ساختمان‌ها به دلیل نبود پارکینگ و یا عدم جای پارک داخل ساختمان، مجبور به پارک خودرو مقابل ساختمان هستند. در چنین شرایطی می‌توانید برای حفاظت از وسایل نقلیه بیرونی، دوربین مدار بسته را بیرون ساختمان نصب کنید.

توجه داشته باشید نصب دوربین مداربسته در مشاعات، باید با رضایت همه ساکنین باشد. در خصوص نصب دوربین در بیرون از ساختمان نیز دقت کنید، زاویه دید دوربین‌های مداربسته باید به گونه‌ای باشد که ساختمان‌های اطراف در دید دوربین قرار نداشته باشند.

مطالب پیشنهادی مخاطبین

4.7/5 - (3 امتیاز)