سنسور تشخیص حرکت چیست؟ قابلیت تشخیص حرکت در دوربین مداربسته موجب صرفه جویی در فضای ذخیره سازی و پهنای باند می شود. با فعالسازی تشخیص حرکت دوربین مداربسته دستگاه ضبط تصاویر DVR-NVR تنها زمانی شروع به ضبط تصاویر می کند که حرکتی در تصویر صورت بگیرد. در واقع نحوه عملکرد دستگاه به این صورت خواهد بود که یک فریم را با فریم بعدی مقایسه کرده و در صورت وجود تغیرات دستگاه آلارم صادر می کند و شروع به ثبت تصاویر خواهد کرد. حسگر تشخیص حرکت Motion Detection در کاهش هزینه های سیستم مداربسته بسیار موثر است.
سنسور تشخیص حرکت چیست؟
نحوه عملکرد قابلیت تشخیص حرکت در دوربین مداربسته بسیار ساده است. تمام مکانیسم این ویژگی بر اساس تشخیص تغییرات صورت گرفته در یک تصویر نسبت به تصویر قبلی است. برای فعالسازی این قابلیت ابتدا باید آن را از طریق منوی دستگاه DVR-NVR فعال کنید. سپس در یک تصویر مشخص از یکی از دوربینهای موجود در سیستم، سوژه متحرکی را وارد تصویر کنید. دستگاه پس از تشخیص سوژه متحرک و وقوع وضعیت جدید در تصویر شروع به ضبط می کند. چنانچه سیستم شما به قابلیت آلارم مجهز باشد می توانید این تنظیمات را به سیستم آلارم متصل کنید. در این صورت پس از ورود سوژه زنگ های هشدار به صدا در می آیند. در ادامه تنظیمات Motion Detection را در دو دستگاه DVR-NVR آموزش خواهیم داد.
مزایای حسگر تشخیص حرکت Motion Detection
حسگر تشخیص حرکت در مواردی چون هزینه، وقت، نیروی انسانی و… صرفه جویی می کند و نسبت به نیروی انسانی خطای کمتری دارد. به عنوان مثال اگر شما انباری دارید که در طول شبانه روز تنها چند ساعت به آن رفت و آمد دارید و ما بقی ساعات روز در آن رفت و آمدی صورت نمیگیرد بهتر است دوربین مداربسته رو به روی درب ورودی انبار را در حالت Motion Detection قرار بدهید که در صورت ورود فرد، شیء و… دستگاه شروع به ضبط تصاویر کند و برای شما آلارم ارسال کند. در چنین حالتی هارد و فضای ذخیره سازی با تصاویر بی حرکت و بی اهمیت پر نمی شود و در تاریکی به دلیل خستگی چشم اپراتور ورود و خروج افراد نادیده گرفته نمی شود.
نحوه فعالسازی قابلیت تشخیص حرکت در NVR
نحوه فعالسازی قابلیت تشخیص حرکت در DVR
سنسور تشخیص حرکت Motion Detection چیست؟
به طور خلاصه سنسور تشخیص حرکت باعث می شود که تنها زمانی که در میدان دید دوربین مداربسته تغییری اتفاق افتاد دستگاه ضبط کننده تصاویر شروع به ضبط کند.
ثبت ديدگاه